Zorg en Welzijn EduLife

Dagbesteding

Edulife biedt op een aantal middagen per week dagbesteding in een gezellig, creatief, atelier in het centrum van Purmerend. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mozaïek kunstwerken. Het atelier geeft ruimte aan verschillende doelgroepen.  Persoonlijkheid en gezelligheid vinden wij erg belangrijk. Daarom werken we in kleine groepjes en is het atelier huiselijk ingericht. 

Het doel van de dagbesteding is een gezellige middag die de cliënten als zinvol ervaren. Onder genot van een drankje en wat lekkers houden wij ons bezig met creativiteit en samenwerken met goede doelen. Wij maken creatieven pakketten voor eenzame ouderen, pas geboren baby's van moeders die een moeilijke start hebben, daklozen of mensen die in armoede of in crisissituaties leven. Op deze manier participeren onze cliënten in de maatschappij.

Naast het maken van kunstwerkjes houden wij ons ook bezig met andere activiteiten die afgestemd zijn op (individuele) interesses en mogelijkheden en kunnen zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. 

De wens die wij van onze clienten terugkrijgen is dat zij van waarde willen zijn en zich betrokken willen voelen bij de samenleving. Dit hopen wij door middel van onze dagbesteding te bereiken. 

 

 

 

Edulife zet zich in voor Zorg en Welzijn in

onder meer Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Volendam, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Diemen, Wormerveer, Beemster, Uitgeest, Zaandijk, Landsmeer, Oostzaan.

KIWA Keurmerk voor Zorg en Welzijn
Erkend door AWBZ voor Zorg en Welzijn
Erkend door AWBZ voor Zorg en Welzijn
Erkend door Calibris voor Zorg en Welzijn
Erkend door CIBG Minsterie VWS voor Zorg en Welzijn

 

© Edulife | KvK Edulife: 37144443 KvK Edulife Jeugd: 37140140 | Disclaimer, voorwaarden en privacy | Website design & build: ViBiS

 

 

Voor ouderen & gezinnen mail je naar:

eva@edulife.nl

Voor jeugd mail je naar:

stef@edulife.nl