Zorg en Welzijn EduLife

Begeleiding en verzorging

Persoonlijke verzorging als dat moeilijker wordt

De meeste ouderen verhuizen niet graag meer op hun leeftijd en dat is volgens ons ook niet altijd nodig. Een verpleeghuis is niet altijd de oplossing. Soms is er mantelzorg of wordt u geholpen door familie of bekenden. Edulife helpt als u geen hulp krijgt van anderen zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen.

Verzorging, hulp bij dagelijkse bezigheden en uitstapjes

Persoonlijke verzorging

Op een bepaald moment kan het moeilijk worden om voor u zelf te zorgen. Buren en vrienden willen meestal wel even inspringen. Maar er zijn ook zaken waarvoor u niet zo gemakkelijk een beroep op anderen kunt doen. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij helpen dan met lichamelijke en persoonlijke verzorging, zoals helpen met wassen en aankleden.


Dementie

Edulife biedt zorg aan mensen met (beginnende) dementie en hun sociale omgeving. Ons doel is de situatie voor alle betrokkenen hanteerbaar te maken zodat mensen met dementie zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Voor vroegtijdige opsporing, diagnostiek en behandeling werkt Edulife nauw samen met huisartsen en anderen hulpverleners zodat de zorg zo goed mogelijk op elkaar wordt afgestemd. Wij kunnen desgewenst 24 uur per dag verzorging bieden.

Edulife beschikt over vier locaties voor dagbesteding in Noord-Holland. De zorgvrager kan tevens bij ons op vakantie zodat de mantelzorger ook even de handen vrij heeft.


Begeleiding thuis

Uiteraard kunnen wij ook bij u thuis begeleiding geven, bijvoorbeeld door samen boodschappen te doen of een leuk uitstapje te maken. Wij helpen en ondersteunen u zodat u langer zelfstandig blijft. Bijvoorbeeld wanneer u door lichamelijke klachten moeite hebt met uw dagelijkse bezigheden.

Edulife zet zich in voor Zorg en Welzijn in

onder meer Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Volendam, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Diemen, Wormerveer, Beemster, Uitgeest, Zaandijk, Landsmeer, Oostzaan.

KIWA Keurmerk voor Zorg en Welzijn
Erkend door AWBZ voor Zorg en Welzijn
Erkend door AWBZ voor Zorg en Welzijn
Erkend door Calibris voor Zorg en Welzijn
Erkend door CIBG Minsterie VWS voor Zorg en Welzijn

 

© Edulife | KvK Edulife: 37144443 KvK Edulife Jeugd: 37140140 | Disclaimer, voorwaarden en privacy | Website design & build: ViBiS

 

 

Voor ouderen & gezinnen mail je naar:

eva@edulife.nl

Voor jeugd mail je naar:

stef@edulife.nl