Zorg en Welzijn EduLife

Naschoolse opvang

Naschoolse opvang voor kinderen uit het (speciaal) onderwijs

Onze naschoolse opvang is bedoeld voor kinderen uit het speciaal onderwijs. Deze kinderen hebben speciale aandacht en begeleiding nodig. In de reguliere opvang wordt hier meestal geen rekening mee gehouden.

Welke activiteiten bieden wij aan bij de naschoolse opvang?

Plezier & Zelfstandigheid

Onze begeleiders staan klaar om de kinderen na school opvang te bieden. De plezierbeleving speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast is het bevorderen van zelfstandigheid belangrijk. Het oefenen van sociale vaardigheden is een steeds terugkerend item.


Sport & Spel

Veel kinderen vinden het leuk om te sporten. Sporten die bij de kinderen passen. Bij Edulife richten wij de activiteiten zo in dat er genoeg beweging is.


Sociale vaardigheden

Samen met de pedagogish werkers kunnen de kinderen tijdens het sporten of zwemmen op een speelse manier hun sociale vaardigheden trainen.


Ontspanning

Uiteraard hebben de kinderen ook rustmomenten nodig. We beschikken over eigen locaties waar de kinderen kunnen knutselen, lezen, en ontspannen.


Ervaren begeleiding

Het team van Edulife bestaat uit geschoold en gemotiveerd personeel. En tien jaar ervaring in het bieden van een plezierige en veilige omgeving.

Onze vaste begeleiders worden ondersteund door gemotiveerde stagiaires.

Edulife zet zich in voor Zorg en Welzijn in

onder meer Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Volendam, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Diemen, Wormerveer, Beemster, Uitgeest, Zaandijk, Landsmeer, Oostzaan.

KIWA Keurmerk voor Zorg en Welzijn
Erkend door AWBZ voor Zorg en Welzijn
Erkend door AWBZ voor Zorg en Welzijn
Erkend door Calibris voor Zorg en Welzijn
Erkend door CIBG Minsterie VWS voor Zorg en Welzijn

 

© Edulife | KvK Edulife: 37144443 KvK Edulife Jeugd: 37140140 | Disclaimer, voorwaarden en privacy | Website design & build: ViBiS

 

 

Voor ouderen & gezinnen mail je naar:

eva@edulife.nl

Voor jeugd mail je naar:

stef@edulife.nl