Crowdfunding duo-fiets

Een mantelzorger van een van onze cliënten heeft een inzamelingsactie gestart om een duo-fiets voor onze locatie aan te kunnen schaffen.

image-67

SAMEN FIETSEN VOOR EEN BETER LEVEN

Hallo, ik ben Frans Broerse en ik ben zijdelings betrokken bij Edulife, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met beperkingen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om van het leven te genieten, ongeacht hun fysieke of verstandelijke beperkingen. Daarom willen we graag een speciale Duo Fiets aanschaffen.

In het centrum van Purmerend biedt Edulife dagbesteding aan. Met behulp van de Duo Fiets kunnen deelnemers met een beperking, samen met hun begeleider, kunnen genieten van prachtige tochtjes. Zij kunnen samen fietsen, de frisse lucht inademen en gezellig samenzijn, terwijl ze de omgeving verkennen.

De Duo Fiets is een prachtig stuk technologie dat speciaal is ontworpen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking die niet zelfstandig kunnen deelnemen aan het verkeer. Met deze fiets kunnen zij samen met een begeleider van Edulife genieten van het plezier van de vrijheid van fietsen.

Maar we willen nog een stap verder gaan. Zodra we de Duo Fiets  hebben, willen we deze ook graag uitlenen aan buurtbewoners die ook niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Zo kunnen zij kostbare momenten delen met hun familieleden of mantelzorgers.

Om dit project te realiseren hebben we jouw hulp nodig! Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen met beperkingen toch de vreugde van fietsen en buiten zijn weer kunnen ervaren en dat zij met hun begeleider deze dierbare momenten kunnen delen. Elk beetjes helpt en elke donatie brengt ons dichter bij ons doel.

Wij hebben een bedrag van € 8298 nodig.


Hoe kun je helpen?

Ga naar de website: SAMEN FIETSEN VOOR EEN BETER LEVEN | Doneerveilig.nl 

Doneren:  Klik op de "Doneer nu" knop en doneer een bedrag dat voor jou haalbaar is. Elke euro breng ons dichter bij onze doelstelling.

Delen:  Verspreid het woord! Deel deze crowdfundingpagina met je vrienden, familie, collega's en sociale media om meer mensen bewust te maken van ons doel.

Laten we samen het verschil maken in het leven van mensen met beperkingen en hun dierbaren. Jouw steun is van onschatbare waarde. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht hun beperkingen, kan genieten van de eenvoudige vreugde van een fietstocht in de buitenlucht.

Dank je wel voor jouw steun en bijdrage aan een meer inclusieve en liefdevolle gemeenschap.

Met vriendelijke groet, Frans Broerse en het Edulife Team.